mijn laatste pareltjes

mijn laatste pareltjes

zondag 13 mei 2012

Ik ben zoals je ziet een grote fan van krijtverf, heb die eigenlijk al een hele tijd geleden leren kennen toen we nog ergens anders woonden, en ik nog niet zo veel ruimte had om mijn hobby uit te oefenen. Sporadisch deed ik toen eens een meubeltje voor mezelf, maar met hier te komen wonen is de restyle microbe echt wel goed van start gegaan. Ik zit ieder vrij moment in mijn atelier met van alles en nog wat bezig, heb constant leuke ideeën die ik wil uitwerken. Ik mix de kleuren zodat ik eens een nieuw kleurtje krijg, waar ik dan echt van kan genieten. De krijtverf is super, je moet er echt geen artiest voor zijn om ze te kunnen gebruiken, je kan ze patineren, doorschuren...ze is prachtig van uitzicht, is ook super sterk...ja, ik ben er echt een super fan van!!!

Moederdag!!!

Aan alle mama's vandaag een fijne moederdag gewenst, laat jullie maar eens flink verwennen...
Ik zal dat ook doen, hoor, mijn kindjes zijn al flink in de weer om me een leuk en lekker ontbijt aan te bieden, en dan nog eens de zelfgemaakte kadootjes erbij, ...super !!!

zondag 6 mei 2012


Mijn ouders en grootmoeder op bezoek gehad, ze vinden het ook altijd zo leuk om eventjes te kijken tussen al de nieuwe dingen die ik heb klaarstaan en de meubeltjes die nog moeten in orde gebracht worden. Meestal kan mijn vader het ook niet laten om iets mee te nemen naar huis, vandaag was niet anders. Ik had nog maar net een nieuwe tafellamp klaar en ja, hoor, hij kon het niet laten, die vind zeker wel een plaatsje op een kastje of tafeltje thuis zei hij. Een kastje die nog in een nieuw kleurtje moest kreeg ook al het label gereserveerd opgekleefd en van zodra het klaar is mag het ook richting ouders. Leuk hé, zowel voor mij als voor hen...andere dingen zijn dan weer afgewerkt en kregen een plaatsje op kapaza, want ik kan het echt niet allemaal houden. Enkel deze gietijzeren echte oude tuinvaas is de mijne naast de kandelaar, die doe ik echt niet meer weg, heerlijk om te decoreren met bloemen uit de tuin. Ja, ik zie hier tegen augustus wel een paar keer hortensia's in staan of rozen, mijn lievelingsbloemen...Heb het allemaal een beetje in dezelfde kleuren gehouden zodat het een beetje eenvoudig blijft en toch de nodige charme uitstraalt. Mijn mama was onlangs bij de Ark van Zarren in Brugge geweest en heb haar gevraagd om een magazine van Jeanne d'arc mee te brengen, heerlijk om nog eventjes in weg te dromen vooraleer we morgen weer moeten gaan werken.