mijn laatste pareltjes

mijn laatste pareltjes

maandag 30 januari 2012

Mijn stolpen, heb er intussen nog eentje bijgekocht, in de kringloop vind je die nog aan een redelijk prijsje, en dat is mooi meegenomen, niet?
Momenteel staan er 2 in de keuken, maar de stolp met het houten plankje werd intussen een stolp met een mooi verhoogd glazen onderstel. Ik heb er een taartje in brooddeeg ingeplaatst...ach, ik vind het wel leuk. De andere heeft een heel leuk blauw wit motiefje, hetzelfde motiefje waarvan vroeger veel serviezen werden gemaakt.


Kijk je even mee???

vrijdag 27 januari 2012

Ik heb voorlopig een plaatsje gevonden voor mijn nieuwe vondst, mijn hutkoffer doet momenteel dienst als salontafel, is wel wat lager dan een normale salontafel maar toch vind ik het wel mooi staan.

Ik ben nog steeds super blij met mijn koopje...en er mogen er van mij zeker nog veel volgen...

dinsdag 24 januari 2012

hutkoffer...dit doet mijn hartje sneller slaan!!!

Heb gisteren echt een koopje gedaan, had via kapaza een koffer gevonden aan een heel klein prijsje, dus, nog dezelfde dag de auto ingesprongen om die eens te gaan bekijken. Toen ik daar aan kwam stond die al in de garage en ik had direct door dat dit een echt koopje was. Had nog een rond tafeltje gezien die me ook wel heel erg veel aanstond, dus alles in de koffer en terug naar huis.
Eenmaal thuis aangekomen, het internet bezocht op zoek naar dergelijke koffers en ja hoor, laat ons zeggen dat ik maar een peuleschil heb betaald van hetgene die in werkelijkheid waard is. Een echte originele hutkoffer (1851-1900) in zeer goede staat. Zo eentje als hierboven dus, maar van zodra ik hem een  plaatsje in mijn interieur heb gegeven plaats ik zeker een fotootje...

zondag 22 januari 2012

Heb me eergisteren nog eventjes laten gaan, kringloopwinkels bezocht en prachtige stolpen gekocht. Toen ik gisteren in een brocante zaak binnenging deed het me dan ook een gigantisch plezier om te zien dat ik echt wel een koopje had gedaan. Ze kregen een plekje in de keuken, foto's volgen....

vrijdag 20 januari 2012

little things in life, happy makers



















eventjes met de camera in de hand door het huis gewandeld op zoek naar details, dingen waar je anders toch maar overkijkt...en ik vond het super plezierig om de foto's nadien te bekijken...ze zijn niet perfekt want daarvoor ken ik de camera ook niet goed genoeg. Hoe meer knopen hoe meer ingewikkeld; maar heb toch mijn best gedaan om er een leuke fotoreportage van te maken, hopelijk vinden jullie die ook zo leuk.